Skip to main content

“Всъщност, достъпността на уеб пространството трябва да бъде социална отговорност за всички ни. Както се опитваме да осигурим достъпна среда по улиците и тротоарите, така трябва да правим същото и в уеб пространството.”

Днес сме “На гости на …” на един уеб професионалист, консултант и супер свеж пич с дълга брада!

Представям ти Антон Кацаров, с когото ни срещнаха социалните мрежи.

Тони е човек, с когото се заговорихме по работа и който успя да ме впечатли още на втората минута. Знаещ, можещ, с визия, стъпил здраво на земята и с изключително професионално отношение. Той е:

  • Основател на студио Creativiso;
  • Уеб и е-комерс консултант над 15-годишен опит;
  • Лектор в eComm Congress;
  • … и още.

Хайде! Да видим какво има да ни разкаже Тони от Creativiso.

Абонирай се за Колибаров точка ком

У кого сме на гости днес?

Аз съм Антон Кацаров или Тони от Creativiso.

Разкажи ни с какво се занимаваш?

Основател съм на уеб студио Creativiso, преди познато като WebFace, където въплъщавам перфекционизма си в изработените от нас проекти.

Създадох „Уеб Фейс“ ЕООД през 2009 г. Оттогава заедно с екипа ми предлагаме изграждане и оптимизация на уникално уеб представяне на бизнесите на нашите клиенти. Фокусираме се върху оптималното потребителско преживяване, благодарение на което бизнесите могат да извлекат максимума от сайта си.

Днес под името Creativiso продължаваме да работим за по-добър web!

Къде се подвизаваш?

Със семейството ми живеем в родния ми град Смолян — сърцето на Родопите. Това е магическо място, което винаги ме е теглило към себе си. Казват, че камъкът тежи на мястото си — явно е вярно.

Освен тук, можете да ме намерите почти навсякъде из онлайн пространството. На сайтът ни — creativiso.bg, или в социалните мрежи под името creativiso. Можете да ме откриете и в LinkedIn.

За какво се бориш?

Боря се за по-добър web. По-качествено присъствие, по-добър дизайн, по-висока скорост, по-добро потребителско преживяване и не на последно място – по-добра достъпност.

Всъщност, достъпността на уеб пространството трябва да бъде социална отговорност за всички ни. Както се опитваме да осигурим достъпна среда по улиците и тротоарите, така трябва да правим същото и в уеб пространството.

Разкажи ни за хората, с които го правиш.

Никога не съм смятал, че за да е успешен един екип, той трябва да работи на едно място или в един офис. Мисля, че сега това вече е ясно на всички. Ние от години работим така.

Може би предполагате колко е трудно осигуряването на работна ръка в малко населено място, така че още преди години започнахме да работим отдалечено с различни партньори и фрийлансъри.

В момента екипът, който работи по проектите на Creativiso, се състои от шест човека, които са пръснати из цялата страна. Само един от тях работи с мен в офиса.

Вярна упора в премеждията ми е творческият ни директор Анна, на която разчитам изключително много за облика на продуктите ни.

Какво ще посъветваш многоуважаемия читател?

Хм… Всъщност, да съветвам хората е едно от нещата, които намирам за свое призвание.

Мога да дам много съвети, но най-важното е никога да не забравяме, че посетителите ни са реални хора с реални впечатления и реални чувства. Ако искаме те да се превърнат в лоялни наши клиенти или последователи, трябва да ги възприемаме точно като такива.

Ако искате да научите повече детайли, можете да ни последвате в социалните мрежи или да се абонирате за пощенския ни бюлетин през сайта ни.

На гости сме ти. Почерпи ни с нещо! Или ни разкажи какво интересно предстои за теб.

Подарявам на всичките ни читатели безплатна консултация относно подобряването на потребителското преживяване, което предлага сайта им. То е в основата на ефикасната му работа.

За целта можете да ми пишете на [email protected]

Искаш ли знанията ми?

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, съосновател и управляващ партньор на е-комерс агенция MarmaLAB и на бранда Сапунта Мара! Занимавам се с продажби и маркетинг от 2008 г., преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта и достигайки до най-високо ниво

Добави коментар