Аз и услугите ми

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, ментор, съосновател на е-комерс агенция MarmaLAB и брандът Сапунта Мара.

Абонирай се за Колибаров точка ком

електронна търговия колибаров

Здравей, аз съм Колибаров

Идея си нямам защо си решил да си губиш времето тук. Вероятно нямаш нищо по-интересно за правене. Или пък си решил, че имаш нужда от моите знания и опит. Или пък си се объркал … Няма значение. Благодаря ти, че си тук!

Аз съм Колибаров. С малко име Борислав. Учтиво тираничен, арогантен нарцисист, с мазна усмивка. Зодия лъв, прекрасен, трудно поносим от околните човек. По природа адски мърморко и със странно вродено чувство за справедливост.

За мен казват, че философствам много и винаги съм “компетентен” по всеки въпрос (не в добрия смисъл), но аз смятам, че грешат! Обичам половинката си, комфорта на домашния уют, хубавите книги и ирландските уискита. Пия кафето си чисто, асоциацията ми с думата „спорт“ е Формула 1 и се старая да не изкарам нито ден без музика. Мразя простотията, самочувствието без покритие, свинско със зеле, корем супа и да се бръснa. И понеже тази информация не ти е от никаква полза ….

Искаш моите знания?

Добре дошъл в Колибаров точка ком!

Място за хвърчащи мисли за дигиталните бизнес и маркетинг от самовлюбен провинциалист с ниска речева хигиена.

Тук ще научиш повече за мен и за моите възгледи и знания за електронна търговия, предприемачество, маркетинг, продажби и (както се пееше в една популярна песен) за живота от нещата …

Преди да продължиш напред искам да ти кажа, че тук НЯМА да научиш:

Как да станеш милионер за 15 минути, използвайки тези 6 елементарни практики;
Как да станеш мега-лидер, след като прочетеш 7 книги, 2 летописа и последната страница от вчерашния вестник;
Как да предизвикваш ШОК! БОНБА! СЕНЗАЦИЯ!;
…. други подобни феноменални практики!

Всичко, което ще прочетеш в дебрите на Колибаров точка ком, е моето виждане за електронната търговия, бизнеса и различните аспекти от живота, които ме вълнуват, а надявам се и теб.

Ако се чудиш защо си мисля, че мога да “раздавам акъл” – така го чувствам! Знам, че и аз имам какво да дам на света. Обичам да споделям. Обичам да пиша. И обичам да го правя по своя си начин – леко небрежно, с лека закачка и фини нотки на самовлюбеност.

За мен трябва да знаеш, че

✅  съм дипломиран специалист по дигитален маркетинг и електронна търговия;
✅  от 2008-ма се занимавам активно с продажби и маркетинг, преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта, достигайки до най-високо ниво;
✅  от 2017-та година управлявам и съм съосновател на Е-комерс агенция MarmaLAB;
✅  съм съосновател на САПУНТА МАРА: eдин от най-яките брандове за нестандартни подаръци;
✅  съм лектор по електронна търговия в SoftUni Digital и Xplora Academy;
✅  съм ментор в програмата на Mentor The Young;
✅ консултирам и работя ежедневно с големи компании като Петрол, Верига магазини ЗОРА, Матраци TED и други.

Постигай повече в бизнеса си!

Ще ти споделя знанията, опита и експертизата си, за да ти помогна да постигагнеш повече резултати със своя онлайн магазин! Без празни приказки, без илюзорни обещания. Само практика и реална приложимост!

Псст ... Да работим заедно?