Аз и услугите ми

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, ментор, съосновател на е-комерс агенция MarmaLAB и брандът Сапунта Мара.

Абонирай се за Колибаров точка ком

Здравей, аз съм Колибаров

Идея си нямам защо си решил да си губиш времето тук. Вероятно нямаш нищо по-интересно за правене. Или пък си решил, че имаш нужда от моите знания и опит. Или пък си се объркал … Няма значение. Благодаря ти, че си тук!

Аз съм Колибаров. С малко име Борислав. Учтиво тираничен, арогантен нарцисист, с мазна усмивка. Зодия лъв, прекрасен, трудно поносим от околните човек. По природа адски мърморко и със странно вродено чувство за справедливост.

За мен казват, че философствам много и винаги съм “компетентен” по всеки въпрос (не в добрия смисъл), но аз смятам, че грешат! Обичам половинката си, комфорта на домашния уют, хубавите книги и ирландските уискита. Пия кафето си чисто, асоциацията ми с думата „спорт“ е Формула 1 и се старая да не изкарам нито ден без музика. Мразя простотията, самочувствието без покритие, свинско със зеле, корем супа и да се бръснa. И понеже тази информация не ти е от никаква полза ….

Искаш моите знания?

Добре дошъл в Колибаров точка ком!

Място за хвърчащи мисли за дигиталните бизнес и маркетинг от самовлюбен провинциалист с ниска речева хигиена.

Тук ще научиш повече за мен и за моите възгледи и знания за електронна търговия, предприемачество, маркетинг, продажби и (както се пееше в една популярна песен) за живота от нещата …

Преди да продължиш напред искам да ти кажа, че тук НЯМА да научиш:

Как да станеш милионер за 15 минути, използвайки тези 6 елементарни практики;
Как да станеш мега-лидер, след като прочетеш 7 книги, 2 летописа и последната страница от вчерашния вестник;
Как да предизвикваш ШОК! БОНБА! СЕНЗАЦИЯ!;
…. други подобни феноменални практики!

Всичко, което ще прочетеш в дебрите на Колибаров точка ком, е моето виждане за електронната търговия, бизнеса и различните аспекти от живота, които ме вълнуват, а надявам се и теб.

Ако се чудиш защо си мисля, че мога да “раздавам акъл” – така го чувствам! Знам, че и аз имам какво да дам на света. Обичам да споделям. Обичам да пиша. И обичам да го правя по своя си начин – леко небрежно, с лека закачка и фини нотки на самовлюбеност.

За мен трябва да знаеш, че

✅  съм дипломиран специалист по дигитален маркетинг и електронна търговия;
✅  от 2008-ма се занимавам активно с продажби и маркетинг, преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта, достигайки до най-високо ниво;
✅  от 2017-та година управлявам и съм съосновател на Е-комерс агенция MarmaLAB;
✅  съм съосновател на САПУНТА МАРА: eдин от най-яките брандове за нестандартни подаръци;
✅  съм лектор по електронна търговия в SoftUni Digital и Xplora Academy;
✅  съм ментор в програмата на Mentor The Young;
✅ консултирам и работя ежедневно с големи компании като Петрол, Верига магазини ЗОРА, Матраци TED и други.

Постигай повече в бизнеса си!

Ще ти споделя знанията, опита и експертизата си, за да ти помогна да постигагнеш повече резултати със своя онлайн магазин! Без празни приказки, без илюзорни обещания. Само практика и реална приложимост!

Псст ... Да работим заедно?