Skip to main content

“Нашата мисия е да обличаме с най-подходящите думи това, което да развълнува и убеди крайния клиент”.

“На гости на …”, днес звучи малко странно и не съвсем вярно. Ще питаш защо. Защото днешният ми събеседник е човек, който виждам (почти) ежедневно и обикновено седи на около 3 метра от мен по 10 часа на ден. Мда … делим един офис!

Демек аз не съм съвсем на гости, но пък ти … за теб е валидно. А сега да ти разкажа накратко с кого ще те срещна днес.

Тя е:

  • Съосновател на (може би) най-разпознаваемата копирайтинг агенция в България – CopyVibes;
  • Съосновател на медията Vibes;
  • Професионален създател на съдържание за онлайн бизнеса;
  • Лектор на голям брой събития за дигитален бизнес и предприемачество;
  • Дама предприемач, съпруга и майка.

Облегни се с изправен гръб, за да не те боли, вземи чаша свежа напитка и се запознай с …

Абонирай се за Колибаров точка ком

У кого сме на гости днес?

Аз съм Станислава Симидчийска и се занимавам професионално с писане на текстове.

Разкажи ни с какво се занимаваш?

Съосновател съм на копирайтинг агенция CopyVibes, която е специализирана в цялостния процес по планиране и създаване на съдържание, съобразено с динамичните нужди на онлайн бизнеса.

Компанията ни предлага богат каталог от услуги, свързани с написване на текстове за уебсайтове, блогове, социални мрежи, рекламни кампании и др. Експертизата на екипа обхваща не само създаването на самите текстове, но и изпълнението на техните предварително поставени маркетингови цели.

CopyVibes успешно си партнира с клиенти от България и чужбина, като работи на различни езици, сред които английски, немски, руски, испански, френски, гръцки, сръбски и т.н.

Къде се подвизаваш?

Достъпни сме от всяка точка на света онлайн на [email protected] и [email protected], можете да ни се обадите по телефона на +359898566535 или да ни дойдете на гости в София, ул. “Равногор” 1, офис 2.

За какво се бориш?

Стараем се да предоставяме качествено текстово съдържание за всеки бизнес. Нашата мисия е да обличаме с най-подходящите думи това, което да развълнува и убеди крайния клиент.

Иначе казано, представете си един сайт, в който няма нито една дума. Ще си купите ли нещо от него? Тук точно се намесваме ние.

Разкажи ни за хората, с които го правиш.

Екипът ни е съставен главно от филолози и журналисти с дългогодишен опит в писането. Подбрали сме изключително талантливи автори, специализирани в различни ресори, които не се страхуват да пишат по теми, изискващи висока експертиза – медицински, технологични, строителни, юридически, финансови и много други.

Копирайтърите на CopyVibes работят и на различни езици, сред които не само български и английски, но и немски, руски, испански, френски, гръцки, сръбски и т.н.

Какво ще посъветваш многоуважаемия читател?

Да бъде любопитен, да търси и да открива.

На гости сме ти. Почерпи ни с нещо! Или ни разкажи какво интересно предстои за теб.

През юни ще бъда лектор в две чудесни събития – Women Entrepreneurship in Digital Technologies, което ще се проведе онлайн на 24 юни и Digital4Varna: SEO & Content Marketing Conference 2021, което за сега е планирано да се проведе на живо на 26 и 27 юни. Ще се радвам да се видим там, за да си поговорим още за ролята на текстовото съдържание в съвременния бизнес.

А за всички, които се интересуват от дейността на копирайтинг агенция CopyVibes и благодарение на този разговор са разбрали за нея – пишете ми или ми се обадете, за да направим безплатна консултация относно вашата дейност и нашата евентуална роля в нея.

Искаш ли знанията ми?

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, съосновател и управляващ партньор на е-комерс агенция MarmaLAB и на бранда Сапунта Мара! Занимавам се с продажби и маркетинг от 2008 г., преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта и достигайки до най-високо ниво

Добави коментар