Skip to main content

Не предавай мечтите си, за да се нагодиш някъде. Мечтателите движат света напред.

Сър Ричърд Брансън

 

 

Мой близък приятел (поздрави, г-н Василев) често си позволява да ме начина Сър Ричърд Брансън. Ама не защото съм успял предприемач като въпросния бизнес гений, какъвто не съм, а защото съм мечтател и силно вярвам в успеха, ако работиш отдадено и правиш всичко с любов.

За днешната “Дневна доза мъдрост” подбрах цитат един съвет, побран в няколко думи, но в който повярваш ли, е способен да промени живота ти.

Съветвам те да прочетеш една наистина мнооооого мъничка книжка, която носи името “Майната му! Да го направим!” и в която ще научиш как Сър Ричърд Брансън превръща мечтите си в реалност и създава Virgin – една компания, толкова различна и интересна, колкото и създателят ѝ.

Това беше днешната “Дневна доза мъдрост”.

Усмихнат ден!

Аз съм Колибаров!

Енджой!

 

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Колибаров

Аз съм Колибаров. От 2008-ма се занимавам активно с търговия, бизнес развитие и маркетинг, а от 2017-та съм съосновател и управлявам MarmaLAB: агенция за дигитално бизнес развитие. Обичам да пиша, философствам по много и бачкам здраво.

Добави коментар