Skip to main content

Когато стартирах блога в “kolibarov.com” знаех, че поддържането на нещо такова си е трудна и отговорна задача.

На всичкото отгоре си изисква и не малко време. Живеех си (че май и в момента си живея) с ясното убеждение, че ще успявам да вместя и тази задачка в графика си, а аз ,както вече съм ти споделял ТУК … имам лек проблем с организацията на времето си. И какъв е резултатът?

Отговор: 105120. 

Да, той е категорично математичски измерим! Приблизително толкова минути изминаха от последното ми писане в “kolibarov.com”.

И да … ще си посипя главата с пепел! Но искам да ти споделя, че тези мои вече над 2 месеца от лятото, което е към края си (плача), не преминаха под слънчевите лъчи в звучно сърбане на коктейли и безгрижно чесане тук-там под звучния съпровод на морските вълни. Не! Тези над 2 месеца бяха едни от най-динамичните в съзнателното ми съществуване. Случиха се дооооста неща. Родиха се и някои изключително добри идеи за … да ги наречем инициативи, които в моите мисли и желания трябва да бъдат от полза на много хора и, надявам се, най-вече на предприемчиви хора като теб! Ще си позволя да не вдигам “завесата” на този етап, но ти обещавам, че предстои нещо много интересно, полезно и вдъхновяващо! Стискай палци да се справя с нелеката задача по осъществяването на тази идея! Обещавам да разкажа подробно.

Не знам дали си спомняш, но паралелно с всичко останало се старая да развивам и агенцията си MarmaLAB Creative, където, неочаквано дори за мен, настъпи един така желан наплив от запитвания и работа. Предстои ни сериозен редизайн на сайта и обновяване на порфтолиото … (не го приемай като хвалба, моля). Когато приключим с начинанието ще ти споделя какво и как направихме и се надявам, че ще ти бъде интересно!

В заключение ще ти кажа, че ако търсиш смисъл в редовете по-горе … надали ще го намериш. Исках просто да ти споделя, че съм жив и здрав и не съм те забравил, защото съм сигурен, че си доста притеснен! Предстоят ни нови мъдрости в “Дневна доза мъдрост”, срещи с интересни и успешни предприемачи и мениджър, при които ще ходим заедно “На гости”, както и още съвети от мен!

 

Желая ти усмихнат ден и дано слънцето си пробие път измежду дъждовните облаци!

До скоро

Енджой!

Колибаров

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, съосновател и управляващ партньор на е-комерс агенция MarmaLAB и на бранда Сапунта Мара! Занимавам се с продажби и маркетинг от 2008 г., преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта и достигайки до най-високо ниво

Добави коментар