Когато стартирах блога в “kolibarov.com” знаех, че поддържането на нещо такова си е трудна и отговорна задача.

На всичкото отгоре си изисква и не малко време. Живеех си (че май и в момента си живея) с ясното убеждение, че ще успявам да вместя и тази задачка в графика си, а аз ,както вече съм ти споделял ТУК … имам лек проблем с организацията на времето си. И какъв е резултатът?

Отговор: 105120. 

Да, той е категорично математичски измерим! Приблизително толкова минути изминаха от последното ми писане в “kolibarov.com”.

И да … ще си посипя главата с пепел! Но искам да ти споделя, че тези мои вече над 2 месеца от лятото, което е към края си (плача), не преминаха под слънчевите лъчи в звучно сърбане на коктейли и безгрижно чесане тук-там под звучния съпровод на морските вълни. Не! Тези над 2 месеца бяха едни от най-динамичните в съзнателното ми съществуване. Случиха се дооооста неща. Родиха се и някои изключително добри идеи за … да ги наречем инициативи, които в моите мисли и желания трябва да бъдат от полза на много хора и, надявам се, най-вече на предприемчиви хора като теб! Ще си позволя да не вдигам “завесата” на този етап, но ти обещавам, че предстои нещо много интересно, полезно и вдъхновяващо! Стискай палци да се справя с нелеката задача по осъществяването на тази идея! Обещавам да разкажа подробно.

Не знам дали си спомняш, но паралелно с всичко останало се старая да развивам и агенцията си MarmaLAB Creative, където, неочаквано дори за мен, настъпи един така желан наплив от запитвания и работа. Предстои ни сериозен редизайн на сайта и обновяване на порфтолиото … (не го приемай като хвалба, моля). Когато приключим с начинанието ще ти споделя какво и как направихме и се надявам, че ще ти бъде интересно!

В заключение ще ти кажа, че ако търсиш смисъл в редовете по-горе … надали ще го намериш. Исках просто да ти споделя, че съм жив и здрав и не съм те забравил, защото съм сигурен, че си доста притеснен! Предстоят ни нови мъдрости в “Дневна доза мъдрост”, срещи с интересни и успешни предприемачи и мениджър, при които ще ходим заедно “На гости”, както и още съвети от мен!

 

Желая ти усмихнат ден и дано слънцето си пробие път измежду дъждовните облаци!

До скоро

Енджой!

Колибаров

kolibarov

kolibarov

Аз съм Колибаров. От вече над 12 години се занимавам активно с търговия, бизнес развитие и маркетинг, а от 3 години управлявам собствена онлайн маркетинг агенция на име MarmaLAB Creative. Обичам да пиша, философствам по много и бачкам здраво.

Leave a Reply