Skip to main content

Знаеш ли колко пъти започвам да пиша първо изречение за този пост и после го изтривам?

Отговор: Четиринадесет!

giphy (1) пост

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Казвали са ми, че е трудно да седнеш и да си споделиш мислите чрез писане, ама все не вярвах. Е, вече вярвам. Представи си: първи пост, първо изречение. Та аз дори не знам откъде да започна…

Но ето, че все пак започвам!

Здравей,

В този първи пост ще ти споделя какво можеш да очакваш да прочетеш от мен в бъдеще. Не очаквай нещо феноменално, но ти обещавам да се постарая. И ако се питаш „За какъв се има тоя, че да дава акъли?“, надявам се в следващите редове да успея да ти отговоря.

Аз със сигурност не съм от тези мега-предприемачи, които ще седнат да те учат как да забогатееш за отрицателно време. Дори не мисля, че на този етап мога да се нарека предприемач, защото все още комбинирам работа на трудов договор с развитието на собствената ми агенция. Ако се чудиш за каква агенция говоря, можеш да прочетеш повече в страницата Кой съм аз, или направо да разгледаш с какво се занимавам ето ТУК.

Ако някой ти е казвал, или пък си мислиш, че е лесно да създадеш, развиеш и управляваш собствен бизнес, ще те успокоя – изобщо не е лесно. Ако пък вече си се захванал с това, знаеш, че колкото и трудно да е, в същото време е ужасно сладко! Аз не го заменям за нищо друго на света. Причините за това са много, но ще ти споделя някои от тях:

 • Правиш неща, които истински ти харесват. Все пак това е целта на собствения бизнес.
 • Научаваш много! От всички материали и книги, които трябва да прочетеш, за да си истински професионалист, през нещата, които научаваш от всички интересни хора, с които се срещаш, до най-важните уроци в живота и бизнеса – тези, които се научават по трудния и единствен начин. Говоря за провала, на който ще отделя цял пост, защото имам какво да ти споделя.
 • Налага ти се да правиш неща, които никога не си мислил, че ще правиш. Повярвай ми, винаги има такива!

И нека си дойдем на думата. Както вече казах, този пост има за цел да те запознае с това, което имам намерение да пиша занапред в своя блог.

Ще ти споделям какво съм научил през годините за:

 • Бизнес
 • Предприемачество
 • Личностно развитие
 • Успех
 • Продажби
 • Онлайн маркетинг

Вероятно ще си кажеш, че съм поредния, който раздава мозък на едро. Ще се постарая да не те разочаровам с празни приказки и ти обещавам да споделям само неща, които реално съм изпитал на гърба си в своята практика. Няма да ти казвам „Как да станеш милионер за 3 дни“, но пък се надявам да го постигнеш сам! Няма и да се опитвам да те убеждавам, че съм прав. Ти ще прецениш сам.

В този блог ще намериш постове и идеи за твоя малък бизнес, различни трикове и съвети, с които се надявам да успея да ти помогна да постигнеш още по-добри резултати. Не е изключено да ти споделям и неща, които са ме впечатлили или възмутили. Сабя ще покаже.

Ще се радвам, ако комуникацията ни бъде двустранна, затова приветствам твоите коментари, въпроси, забележки и критики!

Благодаря ти, че си тук и четеш това! Надявам се да успея да ти помогна с нещо, колкото и малко да е то.

 

Енджой и до скоро.

Колибаров

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, съосновател и управляващ партньор на е-комерс агенция MarmaLAB и на бранда Сапунта Мара! Занимавам се с продажби и маркетинг от 2008 г., преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта и достигайки до най-високо ниво

2 Comments

 • Саше Вучков says:

  Успех! Писането отваря врати, които са затворени за повечето хора, но най-голямата награда е във възможността да бъдеш себе си и да рисуваш с думите си картини на света такъв, какъвто го виждаш и такъв, какъвто би искал да бъде.

  А това е безценно като преживяване…

  Пожелавам ти попътен вятър!

  P.S. За мен е чест да съм първия коментирал в блога ти 🙂

  • kolibarov says:

   Благодаря за милите думи, Саше! Старая се и вярвам, че ще се случат нещата. Успех и на теб!

Добави коментар