Кой съм АЗ?

Знам, че ти е важно …

Абонирай се за Колибаров точка ком

Здрасти!

Идея си нямам защо си решил да си губиш времето тук. Вероятно нямаш нищо по-интересно за правене. Или пък си решил, че имаш нужда от моите знания и опит. Или пък си се объркал … Няма значение. Благодаря ти, че си тук!

Аз съм Колибаров. С малко име Борислав. Учтиво тираничен, арогантен нарцисист, с мазна усмивка. Зодия лъв, прекрасен, трудно поносим от околните човек. По природа адски мърморко и със странно вродено чувство за справедливост.

За мен казват, че философствам много и винаги съм “компетентен” по всеки въпрос (не в добрия смисъл), но аз смятам, че грешат! Обичам половинката си, комфорта на домашния уют, хубавите книги и ирландските уискита. Пия кафето си чисто, асоциацията ми с думата „спорт“ е Формула 1 и се старая да не изкарам нито ден без музика. Мразя простотията, самочувствието без покритие, свинско със зеле и да се бръснa. И понеже тази информация не ти е от никаква полза ….

Добре дошъл в Колибаров точка ком

Място за хвърчащи мисли за дигиталните бизнес и маркетинг от самовлюбен провинциалист с ниска речева хигиена.

Тук ще научиш повече за мен и за моите възгледи и знания за бизнес, предприемачество, маркетинг, продажби и (както се пееше в една популярна песен) за живота от нещата …

Преди да продължиш напред искам да ти кажа, че в този нещо-като-блог НЯМА да научиш:

🔥  Как да станеш милионер за 15 минути, използвайки тези 6 елементарни практики
🔥  Как да станеш мега-лидер, след като прочетеш 7 книги, 2 летописа и последната страница от вчерашния вестник
🔥  Как да предизвикваш ШОК! УЖАС! СЕНЗАЦИЯ!
🔥  …. други подобни феноменални практики!

Всичко, което ще прочетеш в дебрите на Колибаров точка ком, е моето виждане за онлайн бизнеса и различните аспекти от живота, които ме вълнуват, а надявам се и теб.

Ако се чудиш защо си мисля, че мога да “раздавам акъл” – така го чувствам! Знам, че и аз имам какво да дам на света. Обичам да споделям. Обичам да пиша. И обичам да го правя по своя си начин – леко небрежно, с лека закачка и фини нотки на самовлюбеност.

За мен трябва да знаеш че

✅  съм дипломиран специалист по дигитален маркетинг;
✅  съм сертифициран е-комерс специалист;
✅  съм закърмен в търговията. От 2008-ма се занимавам активно с продажби, преминавайки през едни от най-добрите търговски и мениджърски школи;
съм бил част от различни нива на мениджмънта в няколко големи компании, достигайки до почти най-високо ниво – мениджър бизнес развитие и продажби: човекът, отговарящ за цялото онлайн звено на една от най-големите импорт компании в България.
✅  от 2017-та година управлявам и съм съосновател на MarmaLAB: агенция за дигитален маркетинг и онлайн бизнес развитие.

Мотото ми е: „Човек се учи, докато е прост!“

Учил съм се от най-добрите практици в бранша и съм дипломиран специалист дигитален маркетинг. Преминах през тежката търговска школа на мобилните оператори. Подвизавах се и като мениджър бизнес развитие и продажби в една от най-големите родни фирми за внос и дистрибуция на потребителска електроника. Имам зад гърба си управлявани рекламни бюджети в онлайн кампании за над 2 млн. евро.

Съосновател и управляващ партньор съм на MarmaLAB: агенция за дигитално бизнес развитие. Няма да говоря за това какво правим в агенцията и за кого го правим, но ако ти е интересно, с радост ще ти разкажа …

И понеже трудно си организирам времето и то никога не ми стига, реших, че трябва да започна и да пиша. А никога не съм бил добър в писането, колкото и да го обичам … Не защото съм неграмотен. Просто въображението ми рядко работи на пълна пара пред „белия лист“. Но пък за мен това е едно предизвикателство, с което смятам да се преборя. Ей така, на инат!

Та … това беше моята история. Накратко.

Още веднъж ти благодаря, че си тук!

С много усмивки,
Колибаров

Псст ... Да работим заедно?