Кой съм
АЗ?

(не, че е особено важно …)

Здравей!

Идея си нямам защо си решил да си губиш времето в моя сайт. Вероятно четеш драсканиците ми. Или пък си решил, че имаш нужда от моите знания и опит. Или пък си се объркал … Няма значение. Благодаря ти, че си тук!

Аз съм Борислав. По фамилия – Колибаров. Зодия лъв, усмихнат, прекрасен, трудно поносим от околните човек. По природа мърморко и със странно, вродено чувство за справедливост. За мен казват, че философствам много и винаги съм “компетентен” по всеки въпрос (не в добрия смисъл), но аз смятам, че грешат! Обичам половинката си, комфорта на домашния уют, хубавите книги и ирландските уискита. Пия кафето си с мляко, асоциирам думата „спорт“ с Формула 1 и се старая да не изкарам нито ден без музика. Мразя простотията, самочувствието без покритие, свинско със зеле и да се бръсна …

И тъй като тази информация не ти е полезна с нищо …

Здравей, аз съм Борислав,

Добре дошъл в kolibarov.com

Мястото, на което споделям просто своята (НЕ)съвършена гледна точка.

Тук ще научиш повече за мен и за моите възгледи за бизнес, предприемачество, маркетинг, продажби и (както се пееше в една популярна песен) за живота от нещата …

Преди да продължиш напред искам да ти кажа, че в този нещо-като-блог НЯМА да научиш:

  • Как да станеш милионер за 15 минути, използвайки тези 6 елементарни практики
  • Как да станеш мега-лидер, след като прочетеш 7 книги, 2 летописа и последната страница от вчерашния вестник
  • Как да предизвикваш ШОК! УЖАС! СЕНЗАЦИЯ!
  • …. други подобни феноменални практики!

Всичко, което ще прочетеш в дебрите на „kolibarov.com“, е моето виждане за онлайн бизнеса и различните аспекти от живота, които ме вълнуват, а надявам се и теб.

И ако се питаш защо си мисля, че мога и трябва да раздавам акъл на богато, отговорът е лесен – нямам никаква идея. Но пък мисля, че все с нещо ще ти бъда полезен.

Ето и какъв си мисля, че съм:

  • Специалист (как само звучи) дигитален маркетинг
  • Facebook стратег и рекламист
  • Консултант по онлайн бизнес развитие

Влязох в клуб „30“ и понатрупах не малко знания и опит, но … винаги има какво да се желае. Както се казва, „Човек се учи, докато е прост!“. Учил съм се от най-добрите практици в бранша и съм дипломиран специалист дигитален маркетинг. Преминах през тежката търговска школа на мобилните оператори. Подвизавах се и като мениджър бизнес развитие и продажби в една от най-големите родни фирми за внос и дистрибуция на потребителска електроника. Работя по Facebook кампании, предимно в Европа и към момента съм управлявал бюджети от над $1 млн.

В момента развивам собствена агенция за дигитален маркетинг и бизнес развитие, носеща името MarmaLAB Cteative. Няма да говоря за това какво правим в агенцията и за кого го правим, но ако ти е интересно, с радост ще ти разкажа …

И понеже трудно си организирам времето и то никога не ми стига, реших, че трябва да започна и да пиша. А никога не съм бил добър в писането … Не защото съм неграмотен. Просто въображението ми рядко работи на пълна пара пред „белия лист“. Но пък за мен това е едно предизвикателство, с което смятам да се преборя. Ей така, на инат!

И така … това беше моята история. Накратко.

 

Още веднъж ти благодаря, че си тук!

С много усмивки,
Колибаров

Псст …

Ако искаш да се възползваш от услугите ми или да си поговорим, можеш да се свържеш с мен ЕТО ТУК