Skip to main content

Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи. Малките хора винаги правят това, а истински великите хора ви карат да се чувствате така, сякаш вие също можете да станете велики.

Марк Твен (1835 – 1910)

 

Самюъл Лангхорн Клемънс. Това е истинското име на Марк Твен, когото Уилям Фокнър нарича “бащата на американската литература”.

Сигурно си гледал хиляди мотивационни видеа, в които разни известни, успешни хора ти казват, че ти можеш, че ти си господар на съдбата си и още куп други гръмки трърдения. Аз ще ти кажа само едно:

Подбирай внимателно обкръжението си, човека до себе си, хората, с които общуваш!

Казвам го като човек, който е видял и двете страни на монетата. Повярвай ми – когато има кой да повярва в теб, ти също ще повярваш в себе си!

П.С.: Прочети “Приключенията на Том Сойер”, както и “Приключенията на Хъкълбери Фин”, ако все още не си. Има какво да научиш от тях.

 

Това беше моята дневна доза мъдрост.

Енджой!

Колибаров

close

Абонирай се за Колибаров точка ком!

Ще съхранявам данните ти отговорно! Ще ги използвам за маркетинг целите на Колибаров точка ком и за да ти изпращам новости от блога. С бутон "Абонирай ме" ти се съгласяваш с моите условия.

Колибаров

Аз съм Колибаров. Консултант и лектор по електронна търговия, съосновател и управляващ партньор на е-комерс агенция MarmaLAB и на бранда Сапунта Мара! Занимавам се с продажби и маркетинг от 2008 г., преминавайки през големи компании и различни нива на мениджмънта и достигайки до най-високо ниво

Добави коментар